🍒Спеціальні пропозиції для постійних клієнтів🔥
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

Блог

Помилки і шкідливі звички в сексі

28.11.2019

0   13983

Обізнаний, а значить озброєний! Ніхто не хоче бути лузером, а тим більше в справах любовних. Але володіючи певною корисною інформацією ми здатні змінити ситуацію в кращу сторону. Сьогодні розберемо найрозповсюдженіші помилки в сексі, зрозуміємо, як їх уникнути і більше не будемо повертатися до цього. Комплекси Це, ймовірно, найзапекліший ворог насолоди. Скільки б могло статися прекрасних і с..

"Любов живе три роки"... а секс?

26.09.2019

0   2795

Найкраще, що могло подарувати нам ХХ століття - це сексуальна революція. Саме завдяки їй ми сьогодні відкрито говоримо про секс, партнерів, маємо можливість пробувати все, чого бажає наше сексуальне Я і не бути присоромленим або, ще гірше, покараним. Саме завдяки сексуальній революції, вступаючи в стосунки, ми розуміємо, що секс, а аж ніяк не іпотека, борг перед суспільством або картинка НЕ-сам..

Чоловічий Шопінг: секрети вибору еротичної чоловічої білизни

03.09.2019

0   2549

Хто розумний колись сказав, що справжній секс починається не в спальні ввечері з поцілунків.Справжній секс починається задовго, задовго до спальні...З самого ранку, а може і за кілька днів до романтичної зустрічі. З натяків, розмов, зізнань, легких дотиків. З того моменту, як партнери починають ділитися своїми бажаннями і фантазіями. З вибору нижньої білизни і обстановки.Всі ці незначні, здавалося..

Чи є порох в порохівницях?

01.09.2019

0   2430

Ніхто не замислюється про це в 20 років, і в 30 тим більше. Бурхлива молодість, потім пошуки покликання, сім'я, діти, побудова кар'єри, подорожі... Ми сповнені сил та енергії, на сексуальні втіхи у нас є і час і бажання. Ми вивчаємо своє тіло, експериментуємо, відкриваємося. А що ж далі? Ми боїмося про це думати, ніхто не хоче уявляти себе в старості з купою турбот. Звичайно, багато хто вважає, що..

Моя втіха: Як правильно доглядати за іграшками і аксесуарами

18.08.2019

0   4834

Вони люблять, щоб їх любили. Щоб їх пестили, плекали і правильно за ними доглядали.Вони дарують задоволення і допомагають розкрити нові грані чуттєвості. А натомість вимагають дбайливого і якісного догляду. Все це про іграшки та аксесуари для дорослих, незамінні атрибути спальні. Отже, якого ж догляду потребують сексуальні іграшки та аксесуари? Універсального рецепту догляду за іграшками для дор..

Відверто про потаємне: 5 правил інтимного спілкування в парі

03.07.2019

0   994

Наскільки ви відверті зі своїм сексуальним партнером? Не в сенсі планів на життя або політичних поглядів, а в сенсі сексуальних бажань, фантазій, табу?Оцініть за 10-бальною шкалою, де 10 - максимальний ступінь довіри і відвертості.Оцінили?Так ось, якщо ваша оцінка 9 і нижче, читайте список варіантів, як прийти до заповітної 10-ке. Правило 1. Називайте речі своїми іменами. Вам не 5 років і ви ..

Як провести романтичний вечір?

08.02.2019

2   3748

Вечір з нотками романтики, це прекрасне проведення часу незалежно від терміну відносин, свят або чого-небудь ще. Але, напередодні свята Дня Святого Валентина таке питання стає особливо гостро. Адже, як відомо, вибрати серед мільйона ідей складно. Тому, ми розповімо Вам найпопулярніші і цікаві ідеї, як можна провести такий вечір закоханим. Тим більше, що наші варіанти вечірніх побачень зможе..

Сумуєте в спальні? Дізнайтеся як повернути сексуальність!

29.05.2018

0   1442

Багато пар починають з романтики - частий секс, спонтанний і при свічках. Після буває так, що речі змінюються, з'являються діти, кар'єра починає рухатися вгору, або перестановки в пріоритетах.Їх відносини входять в «комфорт» і «самозаспокоєність» - дві вбивці романтичної зв'язку. Секс стає менш частим, у вихідні сидять вдома, і вони не помічають поділу. Вони знаходяться в занепаді любові.Кож..