🍒Спеціальні пропозиції для постійних клієнтів🔥
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

Як провести романтичний вечір?

Як провести романтичний вечір?

2019-02-08 05:42:16   2   3755

Вечір з нотками романтики, це прекрасне проведення часу незалежно від терміну відносин, свят або чого-небудь ще. Але, напередодні свята Дня Святого Валентина таке питання стає особливо гостро. Адже, як відомо, вибрати серед мільйона ідей складно. Тому, ми розповімо Вам найпопулярніші і цікаві ідеї, як можна провести такий вечір закоханим. Тим більше, що наші варіанти вечірніх побачень зможе втілити в життя, як дівчина, так і хлопець.

Подарувати кращі романтичні моменти, дуже важливо для закоханої людини. Але, насправді, це може бути не тільки класичне розуміння з вечерею в ресторані. Крім ніжних емоцій, від такої події, можна отримати море веселих і пам'ятних вражень. Все залежить від ваших побажань і переваг!

Як провести романтичний вечір незвично?

Якщо є бажання, влаштувати, щось досить незвичне або активне, то варто дійсно добре продумати ідею, місце і план проведення. Такі сценарії, можуть залежати також і від пори року.

Похід на різні заходи

Подарунок у вигляді квитків, напевно, самий універсальний. Тим більше, що після походу, можна продовжити романтичною вечерею. І так, «куди ж можна сходити»:

  • Кінотеатр. Особливо перед святом всіх закоханих, часто йдуть фільми від і до, наповнені романтикою. А, як відомо, після перегляду таких кінокартин, почуття закоханості стає ще більш яскравим! Також, по місту можна подивитися вечора або ночі романтичних фільмів / короткометражок. Вони можуть бути не тільки в антікафе або кінозалах, а в кафе і ресторанах, де відразу після перегляду можна обговорити фільм за келихом прекрасного вина і насолодитися присутністю один одного.
  • Цирк. Так-так, саме він. Цирк - це не тільки дресировані собачки і веселі клоуни. Це неймовірні атлети, прекрасні номери повітряних гімнастів. Захват, море емоцій - саме те, що потрібно!
  • Концерт. Виступ улюбленого виконавця або групи, стане ідеальним вибором. Особливо, якщо ваші музичні смаки співпадають. У тому випадку, коли немає впевненості, що сподобається коханої або коханого більше, то можна підібрати квитки на інструментальний концерт. Наприклад, де грають найвідоміші треки з фільмів, або романтичні композиції, або ж просто легкий джаз.

Доторкнутися до мистецтва разом

  • Театр. Або ж балет, опера. Чудова ідея побачення. Дівчина зможе надіти прекрасне плаття, хлопець костюм і зануритися в чарівну атмосферу театрального мистецтва. Також є молодіжні театри, де все не настільки офіційно, але не менш цікаво. Ваша половинка точно запам'ятає таке побачення!
  • Виставка або літературний вечір. Доторкнутися до мистецтва, буде досить незвично. Але тут треба розуміти, чи буде це цікаво для вас обох. Щоб замість наснаги і емоцій не вийшов нудний вечір. Не всі люблять арт-виставки або, наприклад, поезію. У будь-якому випадку, постарайтеся підібрати щось тематичне, з легким подихом романтики.

Активне і веселе побачення

Для пар, які люблять активно проводити свій час. Романтичний вечір також підійде в такому форматі. Наприклад, можна піти на ковзанку, крім того, що це весело і незвично, тут ви будете особливо близькі, завдяки підтримці. А після грітися теплим какао з маршмеллоу, свого роду типове побачення американських мелодрам. Аналогією до цього, може бути також катання на роликових ковзанах. Тут вже залежить від пори року або ж вподобань.

Прогулянка або навіть туристичний міні-похід. Романтика нічного міста подарує незабутні враження! А природа зарядить енергією і дасть можливість насолоджуватися компанією один одного без інших людей, шуму машин.

Кінна прогулянка. Дозвольте собі відчути романтику минулих століть. Тим більше, що прогулянка верхи можлива в будь-який час року: зимовий ліс, буйство фарб осені, яскраве літо і поля з пролісками навесні. Крім цього, можна зробити вечірню фотосесію з кіньми.

Спільне розслаблення

Одна з найбільш цікавих і приємних для двох речей - СПА вечір. Свічки, масла, масаж, джакузі. Таке розслаблення разом дуже зблизить, дасть можливість відчути себе такими, що відпочили і більш відкритими. Такі вечори підійдуть парі, яка разом вже певний час. Для першого романтичного вечора - це може бути дуже інтимно.

Також це може бути просто масаж або відпочинок в банному комплексі. Головне, романтична обстановка, гарне оформлення і якомога більше емоцій і ніжності.

Незвичайні ідеї романтичного вечора

Кіно на даху. Звичайно, таке побачення буде найбільш актуально влітку. Але, є фірми, які організовують такий кіноперегляд та в холодну пору року. Найчастіше - це останні поверхи в багатоповерхових будинках з панорамними вікнами і неймовірним видом. Фільм, ви можете вибрати самі, наприклад, який пов'язаний з моментами відносин. Але, крім прекрасного виду і обстановки, тут пара залишається один на один, можна також замовити ресторанні страви, шампанське, екзотичні фрукти.

Побачення на природі або даху. Щоб зробити сценарій такого романтичного вечора особливим, варто подбати про улюблених напоях і блюдах. Також, можна замовити живу музику. Музиканти, які весь вечір грають тільки для вас двох - це неймовірно! Також, можна замовити оренду кальяну, для любителів.

Вихідні за кордоном. Насправді, це не так дорого, як може здатися на перший погляд. Часто, викладають недорогі квитки в європейські країни: Франція, Чехія, Польща, Німеччина та інші. Ви уявляєте, які це будуть незабутні емоції? Прогулянка по вулицях Парижа, Чехії. Вуличні музиканти, неймовірна кухня і чарівна архітектура. Такий сюрприз сподобається будь-якому хлопцеві і дівчині. Головне, уточніть наявність закордонного паспорта, перш ніж купувати квитки. Можна заздалегідь пошукати в інтернеті ТОП найбільш романтичних місць в місті, яке ви відвідаєте. Прокласти маршрут і дивувати свою любов прекрасною екскурсією.

Також, можна влаштувати романтичний вечір в іншому місті. Особливо, якщо підібрати дату цікавої події, наприклад, концерту улюбленого виконавця. Або цікава виставка. Підбирайте міста з особливою атмосферою, наприклад Львів.

Головне, уточнити вільні дати у Вашій половинки, щоб романтична поїздка не зірвалася через неможливість виїхати на два-три дні. Адже це буде дуже сумно і в результаті лише зіпсує настрій. Якщо Ви не впевнені, краще відкласти таку ідею на потім.

Класичні ідеї романтичного вечора

Класика часу закоханих вічна і незмінна. Але навіть тут, ми допоможемо з тим, як все зробити на вищому рівні! Головне визначитися з форматом. Тут, варто розуміти який рівень відносин закоханих. Якщо відносини тільки почалися, то краще обмежиться прекрасною вечерею в красивому місці.

Якщо ж, ваш романтичний зв'язок вже досяг певного рівня, тоді є ряд цікавих ідей, як влаштувати незабутній вечір вдома.

Прикраси і атмосфера для романтики

Особливу атмосферу можна зробити завдяки оформленню квартири або кімнати. Для цього є безліч варіантів, але ми розповімо про найкращі:

  • Свічки. Приглушене світло від свічок, зробить романтичним будь-який вечір. Можна пустити в хід фантазію і прикрасити ними всю квартиру. Використовуйте арома свічки, найкраще з теплими ароматами: ваніль, кава, карамель, кориця, вишня. Квартиру і ванну можна також прикрасити чайними свічками, попередньо помістивши їх в прозорі вази і піали.
  • Квіти. По-перше, самі букети. Один великий або кілька маленьких - обидва варіанти будуть виглядати добре, можна використовувати будь-які квіти, не тільки звичні троянди. Також, варто використовувати пелюстки троянд для прикраси ліжка, підлоги і навіть меблів.
  •  Музика. Музичний супровід невід'ємна частина такого формату побачення. Якщо говорити про те, що краще вибрати, то акцентуйте свою увагу на легкому джазі. Або лаунж музиці. Можна знайти добірки «Музика для сексу», «Музика для романтики» та інше. Не варто включати на високому рівні гучності, це буде відволікати, і заважати приємній бесіді. Запам'ятайте, музика повинна бути лише фоном, а не основою.
  • Ліжко. Для продовження вечора обов'язково подбайте про те, щоб спальня виглядала не менш привабливо. Для цього варто придбати шовкову білизну, можна звичайно взяти атласну, але вона більш слизька та сильно електризується. Вибирайте класичні кольори: червоний, темно-синій, чорний, бургунди або ізумрудний.

Чим можна порадувати свою половинку під час романтичного вечора вдома?

Вечеря, нехай це і банально, але все так само популярно. Таку вечерю можна приготувати самому або ж замовити доставку з ресторану. Це залежить від Ваших кулінарних здібностей і любові до цього. Дуже важлива сервіровка столу. Поставте гарний посуд в одному стилі, келихи для напоїв. Не забудьте про свічки. А також про серветки, які повинні бути ресторанної якості. Якщо Ви подаєте шампанське, то робити це необхідно в спеціальному відерці з льодом. На десерт можна зробити шоколадне фондю з фруктами.

Розслабляючий масаж з маслами. Це сподобається і дівчатам і хлопцям. Головне не перестаратися. Масаж повинен бути ніжним, акуратним і бажано тривалим. Подивіться до цього моменту навчальні відео-ролики, щоб подарувати справжню насолоду партнеру. Масло краще вибирати спеціальне для масажу. Є свічки-масло, вони розігріваються, виділяють запаморочливі аромати, але замість воску виходить відразу підігріте масло для масажу.

Ванна. Після масажу прекрасної думкою буде прийняти ванну разом. Її можна зробити з ніжною піною і пелюстками троянд. Заздалегідь підберіть спеціальні бомбочки, піну і інші косметичні засоби для домашнього СПА.

І, звичайно ж, найголовніший фінал вечора. Любов, кохання. Щоб це було незвично, і незабутньо можете скористатися іграшками і аксесуарами. Не бійтеся випробовувати нові відчуття. Якщо любите БДСМ ігри, то придбайте заздалегідь м'які наручники або цілий набір для таких розваг. Для дівчат, варто заздалегідь подбати про еротичну білизну. Мереживо, шовк - це буде чудово. Зустріти коханого можна в сексуальній сукні. Такі дрібниці зроблять романтичний вечір неймовірним. У нашому магазині, Ви зможете підібрати безліч аксесуарів, іграшок та білизни.

Романтика в готелі

Такий романтичний вечір не обов'язково влаштовувати вдома. Можна зняти номер в готелі, навіть з джакузі. Зміна обстановки, ідеальне оформлення номера, найчастіше саме те, що потрібно. У чому переваги номера, а не квартири? Домашня обстановка може надмірно розслабити, на жаль, не в кращому сенсі цього слова. А до всього іншого, якщо Ви досить педантичні, то навряд чи влаштують домашні запахи, ремонт. Адже навіть при самому ідеально порядку, десь є особисті речі, фотографії або статуетки, які порушать атмосферу вечора.

У номері буде все так, як Ви побажаєте. Тому що, заздалегідь є можливість вибрати певну стилістику і готелю, і номера. Чи не доведеться морочитися з сніданком, його можна замовити в номер.

Крім того, можна вибрати готелі з шикарним рестораном і влаштувати два в одному. Спочатку вечерю в ресторані, а потім незабутню ніч. Є готелі, в яких надаються СПА послуги і навіть є цілі банні комплекси. Адже так приємно після такого розслаблення не їхати далеко, а піднятися в затишний номер.

Поради хлопцям і дівчатам

Для того щоб настільки прекрасна подія не було затьмарена неприємними моментами, варто дотримуватися деяких правил:

  • Якщо планується прогулянка по місту або каток, то попередьте краще дівчину заздалегідь. Це необхідно, щоб одяг відповідав планам. Так як гуляти годинами по місту на шпильках або кататися не ковзанах в міні-сукні буде некомфортно. І всі думки будуть лише зайняті незручністю.
  • Заздалегідь дізнайтеся переваги в музиці, кіно. Так як людині що любить спокійну музику, навряд чи буде цікаво на рок-концерті. Та й ужастик, не особливо хороший вибір в такому випадку.
  • Якщо Ви влаштовуєте побачення вдома, то приділіть увагу зовнішньому вигляду. Дівчині дуже приємно буде бачити улюбленого в красивій сорочці і брюках (або джинсах, тут вже, що Ви більше любите). Дівчатам, обов'язково красиву білизну, по-перше, Ви будете почувати себе набагато впевненіше, а по-друге, це викличе бурхливу реакцію у будь-якого чоловіка.
  • Самостійна вечеря. Варто уточнити чи є непереносимість, алергія або банальна нелюбов до якихось продуктів. Щоб замість продовження вечора, вам не довелося бігати в аптеку в пошуках потрібних медикаментів.
  • Вечеря не повинна бути важка, так як в результаті все може обмежитися тільки їй.
  • Постарайтеся не використовувати часник, цибулю, приправи і продукти з яскраво вираженим запахом. Це завадить при поцілунках, та й навіть в розмові буде незручно і Вам і Вашій другій половинці.
  • Також з квітами і свічками. Заздалегідь подбайте про те, щоб дізнатися, чи є алергія у коханої людини. Це може зіпсувати вечір. Але найстрашніше, мати негативний вплив на здоров'я людини.
  • Обережно з алкоголем, інакше замість веселощів і приємних моментів, думки будуть тільки про одне: «Як би скоріше лягти спати».
  • Якщо у Вас немає вдома посуду в єдиному стилі, то краще витратитися і купити набір. Тим більше, що Ви й надалі зможете ним користуватися.
  • Готель стоїть орендувати заздалегідь. Вибрати відповідний номер. І обов'язково уточнити, чи можна запалювати свічки, проносити квіти. Щоб це не стало неприємним сюрпризом.
  • Запахи. Якщо Ви вирішили все-таки приготувати все самостійно, то враховуйте, що можуть бути яскраво виражені запахи кухні. Це дуже неприємно. Також, якщо є тварини, особливо коти, подібні аромати будуть сильно псувати загальне враження. А тварини, можуть ще й заважати Вашому проведенню часу.

Але, головне, щоб ваш вечір був незабутнім, не приховуйте своїх емоцій. Не соромтеся, кажіть про свої почуття, про те, як важлива кохана людина. Якщо передбачається інтимне закінчення романтичного побачення, то подумайте про цікаві костюми або ігри. Не приховуйте своє бажання і довіртеся почуттям і емоціям. Тоді Ваш романтичний вечір подарує безліч прекрасних відчуттів і спогадів!


Поділіться статтею в соцмережах

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані статті