🍒Спеціальні пропозиції для постійних клієнтів🔥
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

Сумуєте в спальні? Дізнайтеся як повернути сексуальність!

Сумуєте в спальні? Дізнайтеся як повернути сексуальність!

2018-05-29 15:42:19   0   1467

Багато пар починають з романтики - частий секс, спонтанний і при свічках. Після буває так, що речі змінюються, з'являються діти, кар'єра починає рухатися вгору, або перестановки в пріоритетах.

Їх відносини входять в «комфорт» і «самозаспокоєність» - дві вбивці романтичної зв'язку. Секс стає менш частим, у вихідні сидять вдома, і вони не помічають поділу. Вони знаходяться в занепаді любові.

Кожен хлопець любить, коли його дівчина ходить навколо, носячи чашку з кавою в чомусь напівпрозорому... Якби чоловіки це заперечували, то були б брехунами. Однак мова йде не тільки про чоловіків. Отже, навіщо носити сексуальну жіночу білизну?

По правді кажучи,сексуальна жіноча білизна - один з найбільш недорогих і часто забутих способів відродження романтики в спальні, як для чоловіків, так і для жінок. Вона відчуває себе жіночною і бажаною, а він візуально спокушений.

Будь то бюстгальтери, тедді, бебідолли, корсети, бюст'є або одяг для косплею, рольових ігор, нижня білизна бере на себе велике значення.

Деякі чоловіки, відчувають, що вона зробила для нього щось особливе, і це лестить. Нижня білизна допомагає йому поглянути на жінку, яку він любить по-новому. До того ж, такий тільки ВІН може її побачити. З усім, що приносить нам повсякденне життя, складно зберегти це почуття новизни і романтики. Щось сексуальне - це приємне доповнення до спальні.

Але не тільки чоловіки отримують позитивний заряд від нижньої білизни. Деякі жінки носять щось сексуальне під своїм повсякденним одягом, щоб відчувати себе сексуально протягом дня (як і деякі чоловіки, але це вже інша тема). Це дає їм не тільки більше впевненості, але і відчуття влади над представниками протилежної статі. Носіння чогось чуттєвого і розкриває додає сексуальності в поведінку та усуває нудні почуття роботи, дітей, будинки і фінансів.

Майте на увазі, що жіноча білизна - це лише одна частина сексуального життя пари. Ви повинні переконатися, що ваші смаки співпадають. Можливо, необхідно пройтися по магазинах для нижньої білизни разом.

Отже, ось деякі поради реального світу:

1. Для хлопців:

Квіти пахнуть, але вони тимчасові. Цукерка чудова, але калорії - вбивці. Замість цього замовте білизну. Якщо вам це потрібно, зверніться за допомогою. Пізніше Ви зрозумієте, що це їй подарували, а подарунок зробили для себе.

2. Для дівчат

Купуйте білизну і надсилайте фотографії себе в ньому своєму хлопцеві. Потім він отримає відчуття того, що ви хочете його. Він цілий день проведе в передчутті цього вечора!

3. Для вільних жінок

Не турбуйтеся, що у Вас немає хлопця. Ідіть за покупками. Придбайте собі щось сексуальне і провокаційне. Просто тому, що у вас немає когось, щоб показати це, не означає, що ви не заслуговуєте мереживної білизни.


Поділіться статтею в соцмережах

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!