🍒Спеціальні пропозиції для постійних клієнтів🔥
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

"Любов живе три роки"... а секс?

"Любов живе три роки"... а секс?

2019-09-26 12:40:59   0   2857
фото сімейна пара

Найкраще, що могло подарувати нам ХХ століття - це сексуальна революція. Саме завдяки їй ми сьогодні відкрито говоримо про секс, партнерів, маємо можливість пробувати все, чого бажає наше сексуальне Я і не бути присоромленим або, ще гірше, покараним.

Саме завдяки сексуальній революції, вступаючи в стосунки, ми розуміємо, що секс, а аж ніяк не іпотека, борг перед суспільством або картинка НЕ-самотньої старості - найважливіша складова цих самих відносин.

І підтримка сексуальних відносин пари на високому рівні, де комфортно, драйвово, оргазмічно обом - завдання не з простих.

Як же забезпечити цей драйв, ці феєричні оргазми?

фото Фредерік Бегбедер

Кілька років тому Фредерік Бегбедер занурив світ в якусь подобу любовної меланхолії своїм романом "Любов живе три роки", назва якого говорить сама за себе. Роман знайшов прихильників і противників, породив купу суперечок і навіть сварок, але головне - пристрасті вщухли, а думка в головах засіла. І якщо для когось вона стала прекрасним виправданням чергового розриву, то для інших, тих, хто думає і люблячих, - сигналом до дії!

Потрібно продовжувати любов!

Як? Підживлюючи почуття! Підживлюючи секс!

Нові емоції, нові бажання, сміливі експерименти, відкриті розмови, "дегустація" того, чого не пробували раніше, навіть самого дикого і незвичайного - ось що тримає багато пар разом, ось, що підтримує вогонь сімейного (і не тільки) вогнища.

Одже, приступимо!

Ви відчуваєте, що все більше залишаєтеся разом з партнером через звичку, прихильності, а колишні почуття потріпалися, стерлися, відійшли на задній план?

Давайте це міняти?

фото хлопець та дівчина

Ми склали план порятунку сексуального життя, який допоможе оживити ваші стосунки і точно змусить вас подивитися на партнера з іншого боку.

7 дійсно нетривіальних способів пожвавити секс і відносини, щоб любов не померла ні через три роки, ні коли-небудь взагалі

  1. - Відправляйтеся в секс-відпустку. Це як звичайна відпустка, тільки обов'язково на двох і обов'язково присвячена сексу. Займайтеся їм всюди, і часто, і різним. Оральний, анальний, традиційний, петтінг, поцілунки, погладжування, дотики в ерогенних зонах... Все, що вас заводить, має бути присутнім кожен день в цій подорожі. Складіть заздалегідь маршрут, продумайте місця, де можна і хотілося б зайнятися ЦИМ. І, звичайно, залиште місце для експромту... А він не змусить себе довго чекати.
  2. - Влаштуйте один одному День Твоєї Королівської Високості. У цей день ВСЕ буде для партнера. Як в день народження, тільки ще крутіше, тому що це між вами. Присвятіть одну ніч (а краще добу) партнеру. Пробуйте віддавати під час сексу, а не брати. Виконайте всі його бажання, вгадуйте їх самі, кохайте партнера на всі 100%, догоджаючи, віддаючи йому всю свою любов і пристрасть і нічого при цьому не вимагаючи натомість. У прямому сенсі слова. головне питання в такому сексі - "Що я можу зробити, щоб тобі було добре?" Потім, звичайно, варто помінятися місцями. Віддавати буває також приємно і важливо, як і брати. А партнеру в свою чергу важливо відчути таким чином свою унікальність для вас.
  3. - Спільна еротична фотосесія. І якщо вашою першою реакцією було "НІ !!!", видихніть, згадайте чому читаєте цю статтю і виберіть наряд. Така фотосесія дозволить вам подивитися один на одного новими очима. Вірніше, згадати, як ви дивилися один на одного до всієї цієї рутини, битовухи і "5 років разом". А когось ще й здорово заведе присутність третього - фотографа - при такому інтимному моменті... Яскравий секс після гарантований...
  4. - Вчіться. Подаруйте один одному сертифікати на курси навчання тому навику в сексі, який хочете бачити в своєму партнері. Курси королівського мінету або курс з масажу "точки на мільйон" - напрямок вибирати вам, а Інтернет підкаже де знайти хорошого наставника.
  5. - Вихідний без одягу. Ось зовсім БЕЗ. Присвятіть вікенд тільки один одному, закиньте всі справи, замкніть двері і ... роздягніться. Забудьте про одяг, нехай він стане табу на ці дні. А заодно і сором, комплекси, страхи і інша нісенітниця, яка отруює вам життя. Готуйте голяка, прибирайтесь, читайте, дивіться фільми... Що завгодно - аби вдвох і аби голяка.
  6. - Напийтесь разом. Так, дуже круто, коли в парі обидва вміють вирішувати питання словами через рот, прямо і чітко. А якщо ні? А якщо комплекси, сором, страхи? Ми не пропагуємо алкоголізм, але... Іноді парочка пляшок чогось ігристого допомагає відкритися і висловити всі свої бажання, образи, страхи. А відвертість - це мега-сексуально.
  7. - Почніть рольову гру без попередження. Яку - підкаже ваше знання бажань і фантазій партнера. Вибирайте ту, якої між вами ніколи не було, але від якої він точно не відмовиться. Як правильно організувати таку гру читайте в нашій статті.

З турботою про Ваші оргазми,

Danni...


Поділіться статтею в соцмережах

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!