🍒Спеціальні пропозиції для постійних клієнтів🔥
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

Помилки і шкідливі звички в сексі

Помилки і шкідливі звички в сексі

2019-11-28 12:07:27   0   14117

Обізнаний, а значить озброєний! Ніхто не хоче бути лузером, а тим більше в справах любовних. Але володіючи певною корисною інформацією ми здатні змінити ситуацію в кращу сторону. Сьогодні розберемо найрозповсюдженіші помилки в сексі, зрозуміємо, як їх уникнути і більше не будемо повертатися до цього.

Комплекси

Це, ймовірно, найзапекліший ворог насолоди. Скільки б могло статися прекрасних і сміливих подій у Вашому житті, якщо б на Вашому шляху не стояли сумніви у власній сексуальності, індивідуальності й неповторності. Та припиніть уже це! Ви до цих пір думаєте, що зайва вага не дозволяє бути сексуальними? Ви думаєте, що родимі плями, родимки, волосся в очевидних місцях, «різниця» у формі грудей, стегон, ніг, статевих органів - це тільки Ваша особливість, а все навколо ідеальні? Ніхто і ніщо не повинно вплинути на Ваше сприйняття себе. І як тільки Ви потоваришуєте зі своїм тілом, зрозумієте його самобутність, нестандартність, неповторність і своєрідність - Вам відкриється неймовірний світ, повний щасливих сексуальних пригод.


Рутина

Звичайно, коли пара вже давно живе разом, ділить побутові проблеми, горе і радість - це добре. Втомлені Ви приходите додому, готуєте вечерю, обговорюєте минулий день, можливо робите уроки з дитиною, дивитеся телевізор, повертаєтеся один до одного дупкою і мирно засинаєте. А якщо трапляється секс, то тільки на свята. Однакова поза, в один час, в одному місці ...

Пам'ятаєте фільм «День бабака»?

Незабаром такий стабільний сценарій, швидше за все набридне, і захочеться лізти на стіни від нудьги. Про яку тут пристрасть може йти мова?

Беріть усе в свої руки! Запросіть партнера на побачення, перевтільтеся, здивуйте, закохайте, розбудіть пристрасть! Нехай це буде новий сценарій проведеного вечора, новий одяг або навіть зачіска. Ви не в кіно і все само собою не відбудеться. Стабільність-це добре. Але вона вбиває сексуальний потяг і новизну. Дійте і даруєте один одному емоції, а пристрасні сексуальні авантюри не змусять на себе чекати.

До речі, ми писали про 7 дійсно нетривіальних способів пожвавити секс і відносини, щоб любов не померла ні через три роки, ні коли-небудь взагалі.


Крайнощі

Надмірність заважає позитивному перебігу будь-якої справи. Це стосується і сексу. Болючі укуси, подряпини, порно-крики, неприродність, питання «не в тему», пропуск прелюдії або, навпаки, занадто довгі «брудні» бесіди, зайва витривалість ... Продовжити список? Хороший секс - це, перш за все, баланс вподобань партнерів, який може зіпсувати один з перерахованих вище пунктів.

Відсутність гігієни

Давайте будемо чесні, гігієна важлива у всьому. Відсутність охайності погано вплине на всі види комунікації, на робочі відносини, на нові знайомства, а на сексуальні відносини і поготів.

Несвіже дихання, неохайна одяг і білизна, неприбрана кімната можуть назавжди зіпсувати враження про Вас, навіть якщо Ви неймовірно вправний коханець/коханка. Ваш партнер може навіть посоромитися зробити зауваження з цього приводу і просто зникне в пошуках більш чепурного друга. Особиста гігієна - це не тільки необхідність, а й елементарна повага до людей, які мають з нами справу.


Напруга

Відсутність розслаблення навряд чи буде сприяти гарному сексу. Кілька лайфхаків, які допоможуть виправити ситуацію і налаштуватися на правильний лад:

- перед зустріччю напишіть повідомлення з сексуальним підтекстом,

- прийміть спільну ванну,

- зробіть один одному масаж,

- включіть приємну музику.

Така атмосфера точно допоможе знайти ту саму хвилю. Не забувайте - всі проблеми, робочі та побутові питання залишаємо за межами спальні.

Згадка про колишніх

У всіх є минуле, але ніколи, чуєте, ніколи не згадуйте колишніх коханців і, тим більше, не порівнюйте їх із справжніми. Це може серйозно образити Вашого партнера і зіпсує не тільки момент, але і подальші відносини. Кожен хоче бути особливим. Дайте своєму обранцеві зрозуміти, що він номер один, і Ви будете винагороджені у сто крат. Адже якщо Ви вибрали цю людину, значить вона заслуговує на повагу.

Сором'язливість

Безперечно, скромність іноді прикрашає і жінку, і чоловіка, але в ліжку про неї краще забути. Вона може перешкодити втілити багато фантазій у сексі. Консервативність залиште для знайомства з батьками коханця. Краще впустіть у своє життя експерименти.

Помилки роблять усі. Але на те вони і помилки, щоб вчитися на них, виправляти і вдосконалюватися!

З турботою про Ваші оргазми, Danni ...


Поділіться статтею в соцмережах

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!