🍒Безкоштовна доставка у відділення при замовленні від 600грн🍒
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

Відверто про потаємне: 5 правил інтимного спілкування в парі

Відверто про потаємне: 5 правил інтимного спілкування в парі

2019-07-03 18:47:19   0   1006
фото відверте спілкування

Наскільки ви відверті зі своїм сексуальним партнером? Не в сенсі планів на життя або політичних поглядів, а в сенсі сексуальних бажань, фантазій, табу?

Оцініть за 10-бальною шкалою, де 10 - максимальний ступінь довіри і відвертості.

Оцінили?

Так ось, якщо ваша оцінка 9 і нижче, читайте список варіантів, як прийти до заповітної 10-ке. 


Правило 1. Називайте речі своїми іменами. Вам не 5 років і ви не в радянському садку, де вас насварять за слова "член", "клітор", "вібратор". Зрозумійте, слова "Цілуй мене ТАМ" різні партнери тлумачать по-різному. Хтось попрямує до клітора, хтось до анусу, хтось взагалі до пупка. І ніфіга ви з цим не поробите, у кожного своє ТАМ.

звідси друге правило - говоріть про все. Ось прям про все-все-все. Так як те, що для вас (і можливо навіть попередніх Ваших партнерів) само собою зрозуміле штука, для нинішнього вашого партнера просто Terra Inkognito. Він не знає, що ви кінчаєте найяскравіше ось в такій позі. А в такій собі відчуваєте хворобливі відчуття. Можна дізнаватися це поступово і довго, методом проб і помилок. І-не виключений варіант-вилетіти з відносин через якусь таку "помилку". А можна промовляти все відразу і прискорити єднання фізичне і емоційне. Чи Не до цього ми прагнемо, вступаючи у відносини?

Правило 3. Зробіть такі розмови елементом прелюдії. Хороший секс починається задовго до спальні. Він починається з таких ось розмов про бажання партнера, його фантазії, переваги, страхи, табу. Ці бесіди стають грою, при тому дуже збудливою. А якщо доповнити їх власними відео або фото, на яких показати партнеру, чого ж ви від нього чекаєте, зустріч буде феєричною. 

Правило 4. Говоріть прямо.Ну, справді, досить соромитися. Ваші оргазми в ваших руках. І якщо ви прямо скажете партнеру: “Мені не подобається, коли ти робиш ось так. Але те, що ти робив до цього було божественно", - світ від цього не впаде, ніхто не образиться смертельно. А якщо образиться, то і супер - ви завжди знаєте, куди послати обижулек. Натяки і півтони гарні в попередніх ласках, іграх, прелюдіях. Але якщо ви хочете навчити партнера відчувати вас і ваше тіло, говорите про це сміливо.

Пам'ятаєте рекламу про "іноді краще жувати, ніж говорити"? Так ось це не той випадок. Тут треба говорити, показувати, вчити.

Правило 5. Тактовність і делікатність, звичайно ж, теж ніхто не відміняв. Пам'ятайте, що в ліжку вас двоє і ви на рівних. І тут мова йде не тільки про формулювання, слова і вирази, але ще і про те, щоб відчувати партнера і ситуацію. Тобто, перш ніж розповісти про свою нову фантазії або обговорити вчорашній секс, переконайтеся, що ваш партнер налаштований на таку розмову. 

Не зайняті його думки чимось іншим?

Готовий він зараз взагалі обговорювати секс або втомився і мріє тільки скоріше заснути?

Впевнені, що він не роздратований/жартівливо налаштований/п'яний і зрозуміє вас правильно?

Все це важливо, тому що сказати мало, треба сказати ТАК, щоб бути почутим.


БОНУС. 

Правило 6. Не бійтеся бути незрозумілим. Коли ми говоримо про якісь незвичайні фантазії, ми ризикуємо бути осміяними або незрозумілими партнером. Так буває, це жахливо неприємно, але не смертельно. В даному випадку, краще сказати і шкодувати, ніж продовжувати відносини з тим, хто не дарує Вам оргазми. Згодні?хоча про що тут шкодувати?! Слава богу, що виявили такий кадр і можна сміливо послати його куди подалі.

Лайфхак для тих, хто не знає, з чого почати. 

фото переписка

Якщо вам або вашому партнерові складно розмовляти на ЦІ теми (а адже бувають взагалі мовчуни по життю, з яких слова не витягнеш не те, що про секс, а і про погоду), почніть з листування. Віртуальне спілкування розкріпачує, це факт. Підігрівайте ці листування особистими фото і відео, і побачите, як зміниться ваш секс. 

Зіграйте в рольову гру, перевтілюйтеся в когось і ведіть розмову від його/її імені. Але! Не затримуйтеся довго на рівні гри в "когось", все-таки ваша мета - навчитися довіряти один одному беззастережно, поза грою, завжди.


Отже, що ми маємо по факту.

Сексуальна комунікація в нашому суспільстві, на жаль, коливається десь на рівні "5" з 10, і це навіть в постійних парах. Виною тому виховання, в якому секс (в тому числі і розмови про нього) щось заборонене, а часом навіть брудне. Але ми ж прекрасно розуміємо, що справжню насолоду ми відчуваємо тільки тоді, коли партнер виконує наші бажання!

Так давайте не сподіватися на телепатію, шосте почуття, кмітливість, а просто відверто розповімо ЩО і ЯК нам подобається робити в ліжку (а ще у ванній, на кухні, в парку і автомобілі).

Яскравих вам оргазмів!



Поділіться статтею в соцмережах

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані статті