🍒Безкоштовна доставка у відділення при замовленні від 600грн🍒
  • Киев, ул. Краковская, 7, ор-р м.Дарница
  • info@danni.com.ua
ПН-ПТ 09:00 - 19:00
СБ-НД 10:00 - 18:00

Кошик порожній!

Чоловічий Шопінг: секрети вибору еротичної чоловічої білизни

Чоловічий Шопінг: секрети вибору еротичної чоловічої білизни

2019-09-03 08:06:37   0   2570

Хто розумний колись сказав, що справжній секс починається не в спальні ввечері з поцілунків.

Справжній секс починається задовго, задовго до спальні...

З самого ранку, а може і за кілька днів до романтичної зустрічі. З натяків, розмов, зізнань, легких дотиків. З того моменту, як партнери починають ділитися своїми бажаннями і фантазіями. З вибору нижньої білизни і обстановки.

Всі ці незначні, здавалося б, дрібниці разом створюють найважливіше - настрій. Підживлюють найголовніше - бажання. 

Серед всіх цих дій, виборів, розмов і т. д., найважливішу роль грає... нижня білизна.

І якщо про жіночу вже написані талмуди, видано сотні друкованих видань (від брошурок  до товстенних книг-роздумів), створені десятки модних колекцій, то про чоловічу чомусь переважно мовчать.

Яка вона, чоловіча еротична білизна?

фото труси-слоник

Різна, і це шалено радує. Чоловіча еротична білизна створена і купується з тією ж метою, що і жіноча - підігріти бажання і зробити секс ще більш феєричним, чуттєвим, палким. 

В Danni можна підібрати білизну на будь-який смак, під будь-який привід:

  1. - набори костюмів для рольових ігор,
  2. - красива еротична білизна,
  3. - забавні стрінги у вигляді милих тваринок... 

Чому чоловіки купують еротичну білизну?

Відповідей так само багато, як і різновидів цієї самої білизни.

  1. - Щоб урізноманітнити свій секс. Це одна з головних причин, чому чоловіки замовляють у нас цей товар. І це не може не радувати, адже за цією причиною стоїть турбота про партнерку та якість проведеного разом часу.
  2. - Щоб зробити подарунок коханій дівчині. Так, іноді костюм поліцейського або пожежника стає найкращим подарунком на день народження або річницю. 
  3. - Щоб дізнатися і спробувати щось нове, зокрема рольові ігри. На якомусь етапі відносин до них приходять практично всі пари. Чому б і ні? Це може бути дуже захоплююче, пристрасно і важливо. Адже всі ми трошки діти, і тільки граючи розкриваємо справжню суть себе. Тут в самий раз будуть костюми моряка, офіціанта, джентльмена... обирайте, в кого хочете перевтілитися і вперед.
  4. - Щоб внести нові фарби в сімейне життя. Щоб вогонь сімейного вогнища не згас, в нього періодично потрібно підливати масло. Купіть еротичну білизну, і пожежа в спальні вам забезпечена. 
  5. - Щоб підкреслити свою сексуальність. 

Як вибрати чоловічу еротичну білизну?

фото чоловік в еротичній білизні

Перш за все, орієнтуючись на свої бажання, переваги, плани. 

Хочете стати для своєї половинки суперменом? Купіть костюм Кларка Кента і вперед. 

Бажаєте втілити її давню фантазію - секс з ковбоєм? Костюм для такої рольової гри не проблема. 

Якщо ваша мета порадувати себе і партнерку спокусливою білизною, обирайте більш класичні варіанти еротичного білизни. Це можуть бути стрінги або боксерки. Але не повсякденні, а з родзинкою: кишенькою, цікавим вирізом, збудливими фантазію вставками з сітки або шкіри. 

Чого не варто робити, вибираючи чоловічу білизну? 

фото труси великого розміру
  1. 1. Соромитися та ніяковіти. Це крутий аксесуар, який точно внесе перчинку в ваше інтимне життя. Заходячи в секс-шоп, сором залишайте за його дверима (ну, або на іншому сайті у випадку з інтернет-магазином)). Інакше дурні забобони і стереотипи просто не дадуть вам можливості побалувати себе. Але на випадок нападу сорому, ловіть суперський лайфхак від наших менеджерів. Запитайте себе, чого саме ви соромитеся? Щира відповідь вас здивує, розсмішить і точно розвіє всі сумніви. 
  2. 2. Вибирати розмір "на око". Так, більшість костюмів, наборів, трусів виконані з еластичного матеріалу і відмінно тягнуться, але це не привід брати приблизний розмір. У білизні вам повинно бути комфортно, вона не повинна подразнювати, бути відволікаючим фактором, згодні? Тому скористайтеся розмірною сіткою! 
  3. 3. Ігнорувати матеріал виробу. Це може бути шкіра, латекс, бавовна, поліестер.... Впевнені, що ваше тіло не реагує роздратуванням на даний матеріал? Сміливо беріть! 

До речі! 

Чоловіча еротична білизна - ідеальний подарунок коханому, якщо хочеться дуже прозоро натякнути на свої бажання. Це шикарна відповідь на питання "Що подарувати людині, у якої все є". 

Якщо у вас залишилися питання, задайте їх нашим консультантам.

Якщо ви вже готові, вибирайте свій комплект... Яскравих вам оргазмів, друзі!


Поділіться статтею в соцмережах

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!